Schilderwerken

Stukadoors Limburg staat garant voor kwalitatief hoog schilderwerk. Wij schilderen in opdracht van particulieren en tevens zijn wij werkzaam in de utiliteitsbouw en (projectmatige) nieuwbouw. Ook woning cooperaties doen een beroep op ons bedrijf. Onderhoud en renovatie is een belangrijk onderdeel van ons werk.

  • Nieuwbouw
    Stukadoors Limburg heeft veel opdrachtgevers in nieuwbouwprojecten. Ook binnen de projectmatige utiliteitsbouw zijn onze medewerkers vaak te vinden. Te denken valt aan onder meer kantoren, kerken en diverse bedrijfsruimten. Naast het schilderwerk verzorgen wij ook de beglazing en de wandafwerking. Uiteraard zijn wij ook de partner voor particulieren.
  • Restauratie
    Door de jarenlange ervaring en vakkennis van onze medewerkers staat Stukadoors Limburg garant voor kwalitatief goed restauratiewerk. Regelmatig worden wij vanuit culturele instellingen benaderd voor het uitvoeren van restauratiewerkzaamheden aan cultureel erfgoed. Ook voor onder meer detaillistisch schilderwerk en houtimitatie is Stukadoors Limburg het juiste adres
  • Schrijnwerken
    Om een optimal resultaat te bereiken is timmerwerk niet weg te denken uit ons bedrijf. Regelmatig moet ere en beroep gedaan worden op onze timmerlieden doordat er houtrot geconstateerd wordt bij onderhoud van een woning of bedrijfspand. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de bestrijding hiervan. Ook kunnen wij voor u deuren , kasten op maat en ander houtwerk volledig vervangen.